Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma igen

 

 

Då har vi varit runt i affärerna. hittade inte någon gryta under 900 kr det betalar jag inte. Där i mot så köpte jag ett nytt underställ som har kostat 300 men jag betalade 39 bra fynd som alltid i den butiken. Så att vi ska få en kungssängen säng butik i Länna toppen . Vi har köpt en sådan säng och även deras kuddar bar när man vill förnya gillar deras produkter. Det blev en sväng till City Gross där dom alltid har bar kött så det blev entrecote och snitsel. Så idag blir det entrecote till middag. Sen fick vi höra att köttfärsen vi köpt på Ica maxi var salmonella så gubben åkte och lämnade tillbaka galet. Åter till grytan hittade en på näten på Ikea i gjutjärn som man kan ha både i ungen och på platan den var på 5 l och priset var mer normalt för mig 479 så den blir det.

Lite vila och en kopp kaffe sen så ska jag ta tag i middagen.

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 15:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Blev en skön stud i skogen

 

Vi njöt i full drag av knarrade under skorna och tystnade en sol som lös vad mer kan man begära. En el del snö i skogen för mina små vovvar men det gick bra full rulla. Dom sover gott nu och själv s¨är det kaffe och lunch dags för mig. Gubben ska snart åka iväg med möbeln till sonen.

Gulla poserar som alltid för kameran

 

En snö gumma

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 11:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vit landskap

Taget på morgone från sovrumsfönstret

 

Vaknade redan vid halv sju. S nu vid niotiden har jag både fått i mig frukost och ska snart t hudarna vill vänta lite för det är - 14 lite för kalt för dom. Gubben ska köra i väge en möbel till äldsta sonen. Sen så ska vi åka och se om jag kan hitta en bra gryta som man kan ha både i ugnen och på spisen. Det snöar ute ser jag vi får snart gräva oss ut.
Ha en fin lördag

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 08:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.