Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls prat

 

Kalopsen blev toppen god det finns kvar så jag kan äta till lunch i morgon. Ett skönt bad efter träningen som idag var tuffare en vanlig för det var ny rörelser och nya musik riktigt roligt passa. Så jag var både röd i ansiktet och genom svettig. Gubben överraskade och sto och väntade utan för så jag fick åka bli hem toppen.

 

Så Sofias änglar det berörde mig väldigt mycket tårar som rinner från kinden. Så sorgligt i kväll. Man ska inte klaga på sina krämpor det finns dom som har det värre. I dag blir det tidig säng ån riktigt tröt efter trängningen.

 

Måndagen den 6 februari 2012 kl. 21:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Invigt den nya grytan

 

 

En jätte skön promenad på eftermiddagen med en sol och inte så kallt. Lite flitig har jag vart dammsugit och torkat golv. Invigt den nya gjutjärns grytan med en omgång kalops som ska ätas i kväll potatisen står och puttrar. Jag ska snart i väg till trängningen så då är det klar när man kommer hem. Ska gå förbi affären på väg till trängningen så jag går lite tidigare.

 

 

I kväll börjar en del nya program alla ska vara samtidiga, men jag ska se Sofias änglar det programet gillar jag. I morgon är det invägning igen får se om jag har gått ner lite till. Vi får se.

 

Måndagen den 6 februari 2012 kl. 15:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En solig måndag

 

Sovit gått inatt,I När vi gick i väg så var det -10 grader men det gick bra för det fick så mycket att spåra så dom höll sig varm om tassarna. Det ända som kan var jobbigt för dom är allt som fastnar är allt snö under och i mellan tassarna. Nu blir det en stor kopp kaffe som värmer gott. Ett träningspass i kväll, Men först lite som ska fixas hemma. Ska göra kalops har inte gjort det på många år och sen så ska jag baka en kaka som jag ska ha med mig i morgon. Jag sa hälsa på en vän som är sjukskriven efter en operation. Hundarna ska också med så det blir en trevlig eftermiddag i morgon. Det ska bli en black and white dubbelkaka. Tror att det ska smaka till kaffet i morgon.

Önskar all en fin måndag

 

Måndagen den 6 februari 2012 kl. 10:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.