Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner mig nöjd

 

 

 

Var nog mer som en snögubbe på väg till trängningen, gick stadig bar sko har jag så niga brutna ben. Ett roligt pass som alltid bas station på 75 min. Mycket folk populärt pass. I dag så fick jag gå hem gubben var på möte. Blåste rejält och snöade. Men när man är var i hela kroppen så är det ok. Maten smakade underbar som alltid efter ett pass. Sen blev det en dusch och nu så sitter jag i min pyjamas och ska ta en kopp te och se ett program jag spelat in som jag följer. Sen så blir det kudden.

 

Onsdagen den 8 februari 2012 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Klar med allt

 

Då var man klar med all som skulle göras idag. håller på med sonens middag sen blir det att byta om och ge sig iväg till träningen. Här har det snöat den senaste två timmarna får se om man får pulsa i väg till träningen sen. Får se vad som är på tv i kväll och jag slår ner rumpan är eller här vid datorn.

Ha en fin eftermiddag/ kväll

 

Onsdagen den 8 februari 2012 kl. 15:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Hema igen efter en skön promenad

Snöprinsessorna

 

Då var man hemma igen efter 11/2 timme i skogen lite fotografering och mycket spår sökning för vovvarna. Ingen kramp bena i dag mer att det fastnar så unket under och mellan tårna. Men det ska jag fixa i dag klippa bor en del hår. En stor kopp kaffe och en mörk 70% choklad . Sen ska jag ta tag i hemmet lit badrum och dammsugning. Förbereda middagen som i dag blir leverstuvning och sonen får pommes med hamburgare för han gillar inte lever. Sms min lille bor i går som fyllde 37 dom är i Thailand så dom sliper vinter kylan.

I kväll är det träning bas station på hela 75 min och sen direkt efter ett ryggympa på 30 min. Ha nu en bra onsdag

 

 

Onsdagen den 8 februari 2012 kl. 11:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.