Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tv kväll

 

Det blev ingen hovet för killarna sonen orkade inte. Så gubben kom hem och vi åt av den goda pajen. Det blir på spåret och Savlan ikväll. Ysta sonen skull äta ute i kväll så det blev bar vi till middagen. Har också gjort mina situpp på Pilatusbollen. Något jag ska göra varje dag nu har jag bestämt mig. Känner mig trött idag efter veckan så det blir att bara slöa framför tv i kväll. Om det blir bra väder så tar vi en tur på förmiddagen till antigen Alby eller Lida med kaffe smörgåsar och kameran.

 

Fredagen den 10 februari 2012 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Skön promenad i solen

 

Solen skiner och det var - 5 när vi gick i väg en sväng till skogen det var toppen skönt. Lite foton blev det också, har med mig den lilla digital kameran tar ingen plats alls.

 

Lotta som snögubbe

Jag har bjudit gubben och mellersta sonen på Legendmatchen Tre Kronor-Finland i kväll eftersom dom båda gillar ishockey. Själv blir det en lugn tv kväll med len god ost frukt och ett gott kex och ett glas vitt.

 

 

I dag ska jag bjuda på köttfärspaj med osttäcke och en sallad. Nu ska jag ta och bädda rent i sonen säng. Ha en fortsatt bra fredag.

 

Fredagen den 10 februari 2012 kl. 13:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Isbjörnarna är tillbaka

Kylan är tillbaka igen -18 när jag klev upp vet inte hur kallt de var i natt. Efter frukosten så blev det en kortare tur då stod termometern på -17 det bet bra i kinderna i dag. Solen lyser så jag hoppas på lite mildare under dagen så vi kan ge oss ut på en lånpromenad. Ett träningspass blir det i dag men det ska göra hemma sen ska damsugaren köra ett varv. Får se om det dyker upp en björn. Kameran ska med idag när solen kommer.

 

 

 

 

Fredagen den 10 februari 2012 kl. 09:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.