Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har man gått och gått

 

Oj vad jag har gått idag, säkert över 13 km det känns både i bena och i knoppen. I dag så fick jag träffa min nya doktor med det vackra efternamnet Eiriksdottir, Jag kan bra säga att jag gillar henne för mig är det viktigt med en kvinnlig läkare. Som känns närvarade och har humor också och det hade hon. Så nu så ska det bli ordning på torpet igen. Hon har skickat en remis nu till Fruängens läkarhus som är specialiserade handkirurger. Jag ska gå igenom en ny operation av av min handled Karpaltunnelsyndrom gjorde en sådan operation för 12 år sen men behöver göra en ny igen. Jag vill inte bli opererad på våran närsjukhus för där kapade dom nerven när dom gjord det i vänster hand. Och sen fick jag lite salvor också.

 

Efterträningen så satt det fint med kycklingsallad och curry sås. Efter ett skönt bad så blev det en tårfylld Sofias änglar. Tror att jag kommer att sova gott i natt. Imorgon så blir det .lite lugnare.
Önskar all en fin kväll
.

 

Måndagen den 13 februari 2012 kl. 21:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Solen skiner

 

God morgon ännu en solig dag. Låg kvar till åtta idag, En god frukost och sen vid nio tiden så bar det av ut i solen. Nu blir det en kopp kaffe och en 70% chokladbit. Vovvarna vila gott medan jag sitter här en stund. I dag så är det läkarbesök, ska faktiskt promenera ner till Handens sjukhus med musik i lurarna kan var skönt. I dag slipper jag laga mat ska bli hämta mat kycklingsallad för mig och Pizza för gubben och sonen. Måndags träning som vanligt mycken motion idag för mig.

Ha en fin och solig måndag

 

 

Måndagen den 13 februari 2012 kl. 10:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.