Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Så vacker som man tror

 

 

Ett gammalt ordspråk lyder:

Ingen flicka är så ful att hon skrämmer en karl.

Sant som det är sagt! Om vi tjejer tar det orden på allvar kan mode- och kosmetikabranschen lägga sig ner och självdö. Sörjda av ingen.

För den naturliga skönheten är ändå den bästa. " Man är precis så vacker som man själv tror". Det handlar sist men inte minst om självförtroende.


Tycker det ligger något i det .


PS gubben min kom hem med en röd ros.

 

Tisdagen den 14 februari 2012 kl. 19:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

Alla hjärtans dag

En tradition som vi har tagit från USA, Vi firar inte med en massa present. Däremot så blir det lite gott att äta och en kladdkaka till kvällen. Jag har tänkt att bjuda gubben och sonen på med råstekt potatis. egenplockad svamp sås och schnitzel . I dag så har det varit lugnt med promenader kortare med hundarna känner mig trött i kroppen idag. Så de blev hemmet som fick lite städning och uppfräschning. Dammsugit sovrums delen, kök och hal bara vardagsrummet kvar ett badrum är nystädat andra tar jag sen eller i morgon.

 

 

Jag har också fått en värdecheck på 500 kr som jag får välja lite olika butiker det blir nog Cityt Gross. Har tänkta att köpa hem lite godsaker. Har bjudit en av våra vänner på middag på lördag. Då tänkte jag använde checken toppen. En lite sväng blev det till vårta centrum. Nu är det kaffe och villa innan middagen ska göras i kväll blir det att slöa i soffan.
Ha en fin alla hjärtans dag

 

Tisdagen den 14 februari 2012 kl. 15:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.