Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nöjd med mig själv

Känner mig alltid tillfredsställ och nöjd eter ett trängnings pass. Jag tränar för att det är roligt och ger mig glädje att träffa andra som tycker det är roligt. Det är min egentid då jag bar är i nuet och allt annat finns inte. Det är alltid så gott med mat efter ett pass och en skön dusch där man kan ta hand om sig själ. Sen är man så där lagom skönt tröt. Bra slöar fram framför tv. Det är avkoppling för mig.

 

i dag fick gubben och sonen fixa sin middag själv. Jag åt lite enklare idag så jag gjorde min middag när jag kom hem. Här har det snöat och blåst en del, hopps på lite sol snart igen. Nu blir det slöar kväll gubben är borta på möte. hundarna har också fått sitt tandborstning och pälsvärd båda håller på att fäll inte något som jag gillar för då får damsugaren jobba varje dag. Men det bästa är att dom gör det samtidigt så här blir det att borsta hundra varje dag tills allt underhull borta.

ha en fortsatt bra kväll.

 

 

 

Onsdagen den 15 februari 2012 kl. 20:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Så är jag

 

Har förstått att en del blir trötta av min energi medan andra blir inspirerade, intressant att höra. Det är bra jag så är jag. När man som jag inte jobbar längre an någon anledning. Så kan man styra dagarna som man vill själv. Villar när jag behöver det och har energi när andan faller på. Är ingen person som gillar att sitta still eller ligga i sängen är varken bra för min kropp eller för min själ. Så när jag mår bra då tar jag tag i saker för det blir mycket lättare då. har inga barn jag behöver passa upp på. Har en gubbe som är självständig och kan både laga mat och städa om det behövs. Så lever jag mitt liv.

 

 

Jag är en ganska positiv tjej som inte riktigt gillar att prat om mina krämpor dom lär inte försvinna för att jag ältar igel dom. Är nog ganska frispråkig säg nog till och är ärlig både om det som är fel och det som är positivt. Har humör temperament, har nog fått det av min mor eller kanske från min mormor. Är också ödmjuk till livet. Och värnar väldigt mycket om mina barn, man och barnbarn som är det viktigaste för mig. Sån är jag och det står jag för.

 

Onsdagen den 15 februari 2012 kl. 15:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

En bra dag känns det som

 

Har sovit gott vaknade vid sjutiden, Men att jag hade ont i armen tummen med jag vet ju att snar så blir det operation ska bli skönt. Tog en tablett och sen så släpet värken skönt. Efter frukosten så blev det en lån tur till skogen 11/2 bestämt. Nollgradigt och fågelkvitter r det var toppen. Hundarna vill och själv så tar jag mig en stor kopp kaffe. har också gjort lite nytt på sidan lag in en del knappar på sotarsidan och lagat in några av mina favorit rätter från Ungern och Österrike.

 

 

Efter kaffe i dag så ska badrum nr två städas och en maskin med handdukar ska tvättas. Torka skåpen och eventuellt torka lite golv. I kväll är det träning. Gubben ska till läkaren idag vid Globen, sen en tur till sin mamma och Ikea för att köpa nya ledlampor till köket. Sonen är i skola som vanligt. han var hos tandis i går för att laga en tand. Som han har fått vänt på för tills tandställningen var borta. Han berättade att han bra betalade 500 kr för besöket. Det beroende på att man får tillgodoräkna sig kostnad för tandställning som kostade 18000 ska väl var billigt någon gång.

Önskar all en fin lillalördag

 

Onsdagen den 15 februari 2012 kl. 10:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.