Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite av varje

 

Känns som dagen blev uppdelad på lite av varje. Snabeldraken har jobbat idag . Sen så tog jag tag i vardagsrummet tog ner dom gardiner och dom gamla gardinstängerna. Vi har köpt nya som ska upp sen. Men först så spacklade jag igen gamla håll ska slip om i morgon och sen blir det att mål där. Ska köpa nya gardiner vill ha tunnare och då fyra längder i två olika färger. Får se om vi kanske åker på söndag och ser om jag hittar något i min smak. Sen så dammtorkade jag allt i vardagsrummet var rätt damig när solen låg på.

 

Lite lunch och kaffe i mellan sen tog jag en promenad med hundarna. Sen så skrev jag matlista det blev en tur till City Gross där jag shoppade för presentkort på 500 kr kändes ganska lyxigt. Vi åkte vidare till Maxi för att köpa tv sorters ost och lite annat som vi ville ha där i från. Väl hemma så var det dags för frysen som har sått hela dagen för avfrostning torkade ren och sen inne med alla varorna. Sen blev det antikrundan. Så har min dag varit. I morgon ska jag efter morgonrundan och lunch ha en shopping dag ner i vårta centrum i handen. Tänkte strosa runt och köpa mig lite nytt.

 

Torsdagen den 16 februari 2012 kl. 21:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Lugn morgon

En skön och lugn morgon klev upp vid åtta sen blev det långfrukost till halv tio. Sen blev det 40 min promenad i solen fåglarna sjunger och -4 var det då. Blir en fin dag. Jag ska göra lite hemma saker allt får att dammsuga som nu blir varje dag med två pälsbollar som ska fälla. Har satt ut lite mat till fåglarna. Sen ska jag skriva mat lista för jag ska ju ha gäster på lördag. Först en kopp kaffe sen så tar jag tag i hemmets vår.

Hoppas solen lyser på er idag

 

Torsdagen den 16 februari 2012 kl. 10:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.