Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Snar dags för sängen

Lotta med snöbollen i mun

 

Gubben och jag tog en sen eftermiddags runda med hundarna. var riktigt fint väder med sol och fågelkvitter. I stället för en boll så blev det snöbollar som vi kastade med lotta och det gillar hon lika bra hon skällde och var överlycklig. tror att dom också¨känner av våren i kroppen.

 

Middagen blev poppis alltid roligt när man gör rätten första gången och den blir omtyckt. När vi var och handlade så sålde dom flytande rågsurdeg med levande surdegskultur, som jag ska testa och baka surdeg på i morgon. Så får vi se om det blir bra. Det blev så ska det låta och spårlöst. Nu tänker jag krypa ner i sängen är ganska trött nu.

 

Söndagen den 19 februari 2012 kl. 22:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Lite tid framför datorn

Denna vackra vårbuket fick jag i går .


Det blev en jätte trevlig kväll. Med god mat , dryck och efterrätt. All verkade nöjda och mätta. Vackra vårblommor fick jag och ett gott rött vin som vi kommer att spar till något gott kött framöver. Till melodifestivalen så blev det ost, kex och frukt. Vi satt och både gillad och ogillade musiken. Gubben följde dom till bussen vit tolvtiden. Somnade gott efter en toppen kväll.

var inte någon hit att ta morgon rundan var mer översvämning och moddig snö överallt. Gummistövlar är nog det torraste just nu. Eller väl impregnerade kängor. Gubbe och jag har varit på ÖB och Willys för att storhandla. Skönt nu är det gjort all är inpackat och klar. Ska efter fikat ta mig ut med hundarna för lite skogen. Sen blir det bra slöa resten av eftermiddagen. Håller på att göra hundgodisar kan lova att dom gillar köket nu . Till middag ska jag göra kassler med rotfruktspytt och svampsås.

 

Söndagen den 19 februari 2012 kl. 14:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [15] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.