Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls svamel

 

Då har snart måndagen gått , dagarna går i full fart. Det blev surdegsfrallor och två painrich. Första gången jag bakade surdegsbörd, är min favorit börd så nu blir det att bak sådant börd. Både gubbe och sonen gillad det. Det tar längre tid men är vart det. Det var riktigt läskigt att gå till trängningen i dag för det var så halt genom hela villa området. Inget fall eller brutet ben. Fick en del gjort idag man får mer energi när solen lyser in genom fönstret . dammsög hela huset, byte rent i sonens säng och bakade bröd. Det blir kanelbullar bakat i morgon.


Så som alltid Sofias änglar som var ett sorgligt avsnitt, berör mig när barn mister sina föräldrar en så härlig flicka tycker jag hon var. Hopps på att jag kommer att sova bättre i natt.

 

Måndagen den 20 februari 2012 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Måndags humor

 

Måndagen den 20 februari 2012 kl. 13:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

En solig morgon

 

Eftersom jag somnade så sent natt hade svårt att sova så låg jag var till åtta idag. Tog det lugnt så vi kom inte i väg fören halv tio. Solen sken och det var runt -2 när vi gick. Det blev 11/2 timme i skog man blev riktigt varm i kläderna. Kameran var så klart med som alltid. Jag använder den lilla digitalkameran den tar ingen plats och är lätt att ha med.

 

 

Ena sonen ringde när vi var i skogen pratade lit och han skull till tandläkaren och vi bestämde att han skull kom hit på onsdag då bjuder jag på middag också. Sen är det möte hos min andra son med personal på gruppboende årliga mötet det får gubbe ta själv i dag för jag har annat som ska göras. Tänkte också baka surdegsbörd och bullar och köra en om gång med damsugaren. Trängnings pass i kväll också ska bli roligt.

Önskar alla en fin måndag

 

 

Måndagen den 20 februari 2012 kl. 11:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.