Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En skön tur och mätt i magen

 

Det blev nästan två timmar ute i naturen viket väder toppen. Vi så att dom hade gjort en plats för fåglarna i skogen med mat. Där var det livar filmade lite får se om jag sätter ut den här sen. Vi njöt i fulla drag.

 

 

Väl hemma så hoppade jag i duschen och sen förbered jag middagen som blev mos på potatis, morötter, palsternackor och kålrot och stekt korv. Gjorde lite rårivna morötter med pressad apelsin gott och mätt är jag nu. Vätar på gubbe sen så bär det av till Coop och till kyrkogården.

 

Tisdagen den 21 februari 2012 kl. 17:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Nu är man klar

 

Solen skiner och på min baksida står termometern på plus 12 och i skuggan på plus 6. Bullarna är klara och städningen av badrummen också. En kopp kaffe och en nybakt kanelbulle har avnjutits. Sen blir det en skön lång promenad med hudarna i skogen. Ska njuta av det vackra vädret medan det finns. I kväll blir det antigen falukorv med mos eller falukorv i ugn med korsade tomater vi får se.

 

 

Tisdagen den 21 februari 2012 kl. 13:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Födelsedagar

 

I dag firar jag två st min mor och min far som har lämnat gjorde livet för länge sen. sänker dig en tanken och sa till kyrkogården sen och tända ett ljus. Ganska tråkig dag för övrigt när det gäller vädret regnar lätt och är både halt och blöt. Två blötta och skitiga magar hade hundarna. Sitter här med morgon kaffet. När jag tömt den så ska jag stätta en deg till kanelbullar och sen så blir det badrummen som ska vecko städas. Sen får vi se vad dagen har för övrigt att bjuda på.

 

 

Tisdagen den 21 februari 2012 kl. 10:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.