Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

snart sängdags

 

Ska snart krypa ner i en renbädda säng. Blev inte så mycket vid dator idag känner mig trött som om jag hart gjort en massa helt tiden. Regnet det öser er så hundarna behöver inte gå ut mer i kväll. Dom kan gå ut på tomten om det blir akut. Det ska bli en kombinerad flis / regn täcke till Lotta Gullan har ett för då slipper dom att bli så blöta. Just nu så håller dom på att tappa allt underhull också så då vill jag att dom ska vara torra och varma. Det är en ny serie som börjar som jag ska spela in för den börjar först 22 lite sen för mig. Gubbe frågade om vi skulle gå på REA med mat via jobbet bra pris trerätters och biljetter för 399.

Önskar alla sköna drömmar

 

Onsdagen den 22 februari 2012 kl. 22:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Skippade träningen

 

Ingen träning i dag känner att jag är trött så det blir en dags vila till tar

träningen i morgon. Fick ett samtal från Läkarhuset i Fruängen sekreteraren vill boka en besöks tid så jag ska få träffa doktorn den 29. Det gick riktigt fort. Jätte trevlig var hon också hon sa att händer och fötter brukar få gå före. Så jag kan få en operations tid redan i mars bra tycker jag.

 

 

Har mest slöat och halkat om kring på promenaderna idag. Tråkigt väder tycker jag. En maskin tvättade jag med sängkläder för renbäddat har vi fått gubben och jag. Sonen kom på eftermiddagen efter besök hos arbetsförmedlingen. Så jag bjöd på viltskavs panna och pasta alltid en hit. Tänkte slöa framför tv med en fruktsallad har en massa goda frukter hemma. Så det blir ananas, apelsin kiwi, vindruvor och äpple.

ha nu en fin kväll

 

 

Onsdagen den 22 februari 2012 kl. 19:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Faligt att gå ut i dag

I dag var det inte roligt att ta morgon rundan , snorhalt och underkylt regn. Hört att det är kaos i trafiken om man inte behöver kör bil så ska man inte det. Min morgon runda är inte roligt man får släpa menen efter sig under hela rundan. Regnar och också så vi var redigt blöta jag och hundarna. Ingen dag då man vill vara ute. Inget inplanerat förutom en sväng damsugaren. Äldsta sonen kommer för bi en sven ska äta middag här och så är det min träning i kväll. Ska borsta tänder på hundarna och boka tid till vet för Gullans månadens manikyr.

 

 

Onsdagen den 22 februari 2012 kl. 09:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.