Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vår film i skogen

 

Torsdagen den 23 februari 2012 kl. 22:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Då var man här igen

 

 

Då sitter man här igen efter en underbar vår dag. Har haft en massa energi i kroppen. Så jag tog tag i uterummet tog ner all julbelysningen och röjde på tomten.

Jag har en lite hjälpreda det är Lotta. Jag tog bort en del gamla vistar hon skulle också ta bort med munnen önskade att jag hade filmat henne.

 

Så det blev en del utomhus idag skönt. Det gick bra att cykla till affären. Det var ingen is eller sörja bra sand och asfalt.

Gubben kom hem lite tidigare så jag kunde få åka till Willys för att inhandla allt till mera surdegsbröd. Som nu står på jäsning i två timmar.

 

Tog en timmes paus från bloggen för att se antikrundan och sen så la jag brödet på plåt för jäsning i en timme. Det blev två st Pain Riche och ett runt bröd. Som snar ska i och gräddas. Sen tänkte jag ägna en stund för att gör lite vår på hemsidan.

 

 

 

Torsdagen den 23 februari 2012 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Lungn morgon

 

En sen god morgon från mig harv tagit det lugnt på morgon kvisten. Blev en timme i skogen så härligt väder med sol och fågelkvitter torra gator hurra ingen isbana idag. Det smälter for överallt pålade vatten i skogen det är vår för mig en del barbar så man se både gräs och annat. I dag så blir det min goda fisk soppa med saffran. och ett gott surdegsbröd. Har tänkt att ta farm cykeln och ta en tur till vårt närliggande Konsum. Längtar verkligen att få cykla igen.

 

 

Torsdagen den 23 februari 2012 kl. 11:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.