Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Datorn har vilat idag

 

I dag så har jag inte varit i närhet av datorn förutom på morgonen. Tog cykeln till centrumet vid vårta Coop och strosade runt där. Det blev ett par nya träningsskor för friskis behövs ny. Köpte ett par nya tofflor och lite smått och gott från apoteket.

Var också inne i min favorit butik IN & FINN. Väl hemma blev det fisksoppan från i går och en kopp kaffe och sen blev tur med hundarna. Men skogen där ville jag inte gå snorhalt bättre på gångvägarna just nu. I dag blev det rotfruktspytt och kött och en röra med avokado, citron, vitlök och cilie. Gott och mäta är vi nu.

Ska lägga mig i ett skönt bad och njut. Lite nagel och färgning av bryn ska jag gör.

Min sida är inte klar ännu u men det kommer så småningom. Tar det när jag har lust och tid.

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 17:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

 

God förmiddag vaknade till ett vacker dag med en sol och några plusgrader. Freda och sol kan inte var bättre. Ska ta cykeln snar på en tur till djuraffären och till centrumet vid Coop för handling till hundar och oss. Så får man lite motion.

Nu längtar jag att allt snö ska bort fort så allt kan gro snart. Ska också ta en lång promenad längst sjön kan var mysigt.

ha en härlig fredag

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.