Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tyresta by och nytt regntäcke

 

 

Trots det risiga vädret på förmiddag så stack vi i väg till Tyresta by. Först tog vi en tur till djuraffären för att köa lite godis och två stor märgen till lottas födelsedag som är snart. Eftersom hundar var med så fick Lotta följa med för att äntligen prova ett regntäcke. Det blev ett snyggt i blått som heter Hurtta passade bra till fröken och något hon gillad att gå i. Den invigde vi när vi sen skull till Tyresta för det regnade om vart annat sen kom de lite snö.

 

Det blev en tur på 11/2 timme och avslut som vanligt vi grillen där vi köpte två goda larmkorvar som vi grillad hundarna fick också smak lite. När vi var på väg till bilen så började att snö blåste en del så det var skön att få komma sätta sig i bilen. Tog en lite filmsnut på lott och husse som jag ska sätt in sen. Väl hemma så fick tjejerna varsin tjur muskel och jag tog en kopp kaffe.

 

Här är mina nya tränigsskor som ska invigas i morgon på träningen

Gubbe ska åka och handla med ena sonen som behöver fylla på förråden. Själv ska jag dammsug och skaka sängkläder. Ett konstigt väder idag nu skiner solen nästa minut är det mulet riktigt aprilväder faste det inte är april. I dag blir det färsfylda paprikor och frukt med vit choklad i ugn med vaniljglass. Önskar all en fortsatt fin lördag.

 

 

Lördagen den 25 februari 2012 kl. 13:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.