Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Utomhus arbete i dag

 

Vilken dag kan inte klaga på vädret toppen humör och pigg. Träningen gick bra och dom nya skorna var toppen sköna. Så jag är jätte nöjd med det köpte. Cyklade hem i solskenet och fågelkvitter, väl hemma så var varken gubbe och eller hundarna hemma ännu. Så jag gjorde mig lite lunch sen kom gubbe med son och barnbarn. Lämnade hudarna och så åkte dom vidare till Farsta. Själv så tog jag tag i framsidan och började att ta ner all julgransbelysningar tog två timmar. Tog mitt eftermiddags fika utomhus när jag jobbade.

Varmt och gott vid husväggen. Nu är allt jul borrstädat. Gubbe och mellersta sonen är på ishockey. Paprikakycklingen står och puttar i grytan. Ska bli gott med mat man blir hungrig av alt frisk luft och träning.

 

Söndagen den 26 februari 2012 kl. 16:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

Sol och träning

God morgon all som tittar in hos mig

 

Vaknade av att solen lös in i sovrumsfönstret, känner mig pigg i dag. Det blev kokt ägg och dinkelgröt till frukost passar bra för jag ska på ett tränings pass.

Nu på förmiddagen, tar cykeln dit. Gubbe tar hundarna på en skön promenad. inte så värmt ännu men hopps graderna stiger under dagen.

En morgon kaffe har det blivit innan det blir dags för träningspasset på friskis. Gubben och ena sonen ska på ishockey i dag på eftermiddagen. När jag kommer hem så blir det en sväng med damsugaren och kanske eventuellt en tur till Portal 64 för att köpa nya tandborstar till min eldtandborste dom har bra priser på Jula.

Annars så blir det en lugn dag för mig. Paprika kyckling ska jag gör idag i gjutjärnsgrytan.

Önskar all en solig söndag

 

Söndagen den 26 februari 2012 kl. 10:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.