Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner mig nöjd med dagen

 

Här har energin flödat. Vardagsrummet har fått sig en genomgå och köket. Tvätta en del och lagt in i skåpen. Hundarna har fått hundvård allt från kolklipp till tandborstning. I morgon så ska dom badas efter långpromenad. Passar bra nu när dom snart har fällt all under hull. En energidryck har jag också¨fått i mig som idag blev ananas, yoghurt, kanel och dinkel flingor i mixen så nu klarar jag mig till efter trängningen då blir det middag som i dag är Köttfärsgratäng med zucchini och rårivna morötter.

 

Måndagen den 27 februari 2012 kl. 15:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Mår väldigt bra just nu

 

Vilken dag kan inte annat än att känna mig på topp tror att vårkänslorna har tagit tag i mig. Känner mig glad och positiv och tycker att all är toppen must nu. Har en massa energi som jag bra vill använda. Jag och fröknarna har varit ute i 11/2 timme i de sköna vädret. Solen gillar vi. Tror att hundarna också har lite vårkänslor. Blev en del foton tagna.

 

 

Hundarna vila och jag sitter med min kaffekopp. Sen så blir det dammsugning och lite tvätt som ska in i skåpen. Pratade med vet också för att kolla om jag hade rätt tid till i morgon och att höra om Lotta kunde vaccineras samtidigt det var ok. Hopps eran dag också är på topp.

 

Måndagen den 27 februari 2012 kl. 11:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.