Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vet besök avklarad

 

Då var vi klara för denna månaden hos vet. Duktiga var mattes flickor. Satt så fint i väntrummet och tur är väl det att dom gillar all djur. Kom en familj med en katt på axen dom brydde sig inte inte katten heller. Så vi satt och pratade och dom tycket att vovvarna var så söta. När hon hörde hur gamla dom var så blev dom förvånade torde att Lotta var runt 4 år en dam som åldras sakta.

 

 

Sen åkte vi till Maxi för att fylla på lite av det som tar slut på en vecka. Köpte ett par mjukisbyxor till barnbarn och en bok till honom. Så vi har hemma vid halv nio skönt att gå i affären lite folk och mycket plats. Nu blir det en god kvälls drink av citron, kanel, ingefära och honung. Inge tv för mig kväll inget jag vill se.

 

Tisdagen den 28 februari 2012 kl. 21:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Nybadade

 

Två vackra flickor som är nybadade och fönad så mjuka och gosig är dom nu. Behövde kan jag lova. Hopps nu att det mesta av under hull är borta så man inte behöver dammsuga i ihjäl sig. Solen försöker att titta fram. En mask sängkläder snurra nu. Sen blir det en tur till skogen.

 

 

Nybadad Lotta

 

Tisdagen den 28 februari 2012 kl. 13:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

Lite bakslag på våren

 

Här har jag tagit det lugnt, Sen frukost och senare morgonrunda som blev en kortare. Vintern r är tillbaka ett kort tag men det var inte kallt ut plusgrader. Dom har lovat sol på eftermiddagen och en del plusgrader så vi får se. Kaffe och sen ska jag ta och bada mina hundar så jag får bort det sitt fällde underhåren. Bädda ren i sängen sen blir det en lugn dag. har inte planerat något. Vid 19:15 ska vi till vet för klo klipp på Gullan och vaccination på Lotta. Får se om jag ska bak en omgång surdegs frallor.

 

Tisdagen den 28 februari 2012 kl. 10:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.