Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Fredag eftermiddag

En tränigstopp

Som jag hade beställt hämtade paketet på vägen till träningen så jag invigde den idag riktigt skön. Det blev ett roligt fredags pass har inte gått på fredagarna förut så det kommer jag att göra i fortsättningen bra tid vid 12. Två av mina toppar kom och två tröjor till sonen som jag beställt. Både Lotta och Gullan har fått två stora märgben som dom njuter av nu på tomten. Skönt när man sitter i lä annars så blåser det kalt i dag. En kopp kaffe efter duschen sen blir det en promenad i solen. har beställt lite mera toppar behöver fylla på nu till vår/sommar. Här är den andra toppen som kom idag.

 

 

Fredagen den 2 mars 2012 kl. 14:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Födelsedags vovven

Tänka vad tiden går. Kommer i håg när hon kom till oss hon var 1 & 10 mån. En pigg och vaken tjej med massa med bus. Namnet Lott på bråkmark gatan som hon kallades passar henne som handen i handsken. Det var körlek från henne vid första ögonkastet. Hon adopterade nig sen dess är vi väldigt tajta hon är mattes flicka. Mycket har vi gått igen både hon och jag på dom åren. Allt från valpar till operationer. Jag är glad att jag hart fått lära känna henne hon är väldigt speciell fröken. I dag blir det märgen en fyllda med leverpastej och skinka.

 

Lotta som valp


Var inte så skönt ut blåser is vindar fast solen skiner. Hopps på lite mera värme under dagen. I dag blir det en förmiddags träning på väg till träningen så ska jag hämta ett paket med kläder från H&M. Lite att pyssla med under dagen sen blir det City Gross på kvällen ska köpa köttfärs och kött till söndag då vi ska vår grilla på grillen när son kommer. I morgon kommer barnbarn som ska sova över ska bli så roligt och mysigt. Så då får datorn vila.

Önskar all en fin fredag

 

Fredagen den 2 mars 2012 kl. 09:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.