Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Jag och William har haft en skön helg

 

Då var jag här efter helgens mys med William. Kan bra säga att han är värdens snällaste unge lyssnar och ät alltid så glad och positiv. Det värmer ett farmors hjärta. I går när han kom så efter papp hade fikat och åkt iväg, så gick vi på en promenad i skogen det fungerade toppen. Sen blev det fisk något som han gillar mycket. Sen blev det mys på kvällen med lördagsgodis och galls för honom. Farfar kom hem på kvällen så han tog över för sagoläsningen.

 

 

Själv så blev det andra chansen tyckte det var rätt ok dom som gick vidare. Sen blev det lite mer tv och sen sängen. för att orka med söndagen. Han sov till halv nio jag var redan vaken med låg kav en stund. Sen blev det täcket och barnprogram med frukost. Sen är all var klar så var det dags att ge sig av med bilen till Gålö där vi tillbringade två timmar. Med allt får kasta boll till Lotta till att gunga och sparka fotboll. Var en toppen skön dag riktigt varmt i solen.

 

 

  Väl hemma så gjorde jag pannkakor med blåbär/hallon sylt William åt två st med mjölk hungrig att var på utflykt. Sen byggde vi pärlplatta som föreställer ett flygplan som jag sen strök på han fick ta med sig hem. Vid två tiden kom Williams pappa. För vi skulle grilla idag vårens först grillning. Smakar allt så gott. till efterrätt gjorde jag maräng svisch något jag inte har gjort på många år det var uppskatta av dom vuxna barnen. Farfar körde hem dom vid sex tiden. det kommer vi att göra om så roligt att ha honom här.

 

Söndagen den 4 mars 2012 kl. 18:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.