Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känns bra

Vilken härlig måndag förutom att solen skiner så känner jag mig på topp. Har ett surdegs det på jäsig som ska bli frallor och Pain Riche som snart ska på plåt och jäsa en timme till sen blir det köttfärssås i dag och en eftermiddags promenad innan träningen.

 

Måndagen den 5 mars 2012 kl. 13:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Måndag igen

 

 

Då var det måndag igen kyligt ut men inte konstigt när det är så kallat på nätternas. Det var runt -7 när vi var ute på sista runt i går. Så än så håller vinter greppet om våren. I solen är det gott, så hoppas den värmer mycket så det smälter ännu fortare. Jag och vovvarna tog vår morgonrunda i skogen blad hackspettar, småfåglar och skogsduvor. Väl hemma så fick så blev det lite telefonsamtal. Till tandläkarna, min läkare och frissan. Skön att boka av så nu har jag bokat tid till läkaren och frissan och sagt upp min tandläkare i nacka för jag har valt en ny närmare i Trolldrycken där jag gått förut. Har ingen lust att resa 1 timme till och en timme hem.

 

 

Efter kaffet så ska jag ta tag i hemmet och fortsätta att plantera om lite blommor. i kväll blir det träning. Ska njuta lite av solen på tomten också.
ha nu en toppen fin måndag

 

Måndagen den 5 mars 2012 kl. 11:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.