Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var man tillbaka

 

En dag som har gått i städens tecken. Har nu bara ett rum kvar sonens och vardagsrummet den tar jag i morgon. Vi var en sväng förbi Maxi och fyllde på lite gott och badat. Dom hade bra priser på färsk fisk så det blev strömming och torsk. I morgon ska jag göra dillkött något vi gillar. Inget på tv så jag blir sittande här nu en stund. Gubben ser på hockey. jag dricker mitt piggelin dryck och äter lite nöter och torkade grönsaker gott.

 

Tisdagen den 6 mars 2012 kl. 20:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Full rulle

Så har Lotta slappat i dag medan jag har farit runt, allt från att dammsugit till torkat golv. putsade all fönster till uterummet. Och alla fönster i huset förutom sonens den tar jag i morgon när han inte är hemma. Två sköna promenader fick vi också och i dag blev det egen pyttipanna gott var det. Från som jag har beställt kom i dag. Tomater,salladslök, rädisor, spenat, gurkor,chili orange två sorter, squash gul och sockerärtor. Lite att förbered i mini växthuset snart. Tomater har jag aldrig planerat från för så det ska bli roligt. Väntar på gubben sen ska vi åka och handla.

 

Tisdagen den 6 mars 2012 kl. 17:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Sovmorgon

 

 

I dag blev det sovmorgon till halv nio skönt. Brukar vara extra trött efter kvällsträningen. Solen sken in som den har gjort nu ett par dagar genom sovrumsfönstret. Frukost och sen blev det en tur till skogen på en timme. I dag ska hemmet städas och torkas golv. Och planera om lite mera krukväxter ska också göras. Men först så vill jag dricka mitt kaffe.

 

Gubben har hållit på att plock isär en bärbar dator. Granen kom i söndags och frågade om han kunde titta på den hon har hällt kaffe på den. Han skulle se om han kunde räddad hårdisken. Men så det ser ut nu så har han lyckats att den fungera igen. Tekniker som han är så så jag hopps nu att det ska fixa sig. Man får var försiktig med kaffe koppen vid datorn.

 

 

Ha en fin dag och njut av solen

 

Tisdagen den 6 mars 2012 kl. 10:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.