Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Flyttat ut

Solen skiner och i dag vill man inte vara inomhus. dammsugningen är uterummet har jag också fixat, lagt på en duk och gjort lite vår fint. I år ska vi köpa nya dynor till utemöblerna vill ha en neutral färg så kan man variera färger på dukar och ljus och annat piff. Så jag har flytta ut till uterummet idag vill inte sitta inne med datorn, med kaffekoppen. Hopps nu att det fortsätter så man kan var ute varje dag.

 

Vår blommor i rabattern

Efter kafferasten så ska jag börja att sätt lite tomat,chili sweet, chili hot, gul squash,slang gurka och tvillingsporre. Passa på när det är skönt att stå ute och jobba. ha nu en toppen fin dag i solen.

 

 

Måndagen den 12 mars 2012 kl. 12:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Ny vecka

 

Ny vecka med allt vad det innebär ett tomt blad som ska fyllas i under veckan. Vaknade tidigt för att var mig redan vid halv sex, så både jag och hundar har ätit frukost. Ser ut genom fönster nu vid sjutiden en sol som håller på att vakna också, ser ut att bli en fin dag. Började med nya boken i går Simon och ekarna lite seg tyckte jag att den började så vi får se när man kommer in iden.

 

 

 

Som alltid blir det en tur till skogen  med hundarna och kameran får också hänga med. Ska börja att sätt en del frön idag när det blir varmare så man kan stå utomhus. Lite städning ska jag också hinna med. Träning på kvällen som vanligt. så ser min dag ut som helhet sen vet man inte om det tillkommer något.
Önskar all en fin måndag .

 

Måndagen den 12 mars 2012 kl. 07:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.