Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kväll igen

 

 

Tisdagen är snart till ända dagarna går fort. Det blev en timme i skogen idag på eftermiddagen. Eftersom jag nu tar alla hundpromenaderna så blir det  tre gånger om dagen i stället för fyra. Så  sista rundan vi nio. Inget på tv som intresserar mig så det blir datorn och sen läsa boken.Lite nytt på sidan också roligt nu när  våren  inspererar Ska också fortsätt att kör lite kurs på Photoshop var ett tag sen.
Önskar alla en fortsatt trevlig kväll.

 

Tisdagen den 13 mars 2012 kl. 20:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Tankar

Nu är badrummen klar och dammsugit lite också. Bakade en omgång chokladrutor. Kom och tänka på när jag gjorde dom första gången. Det är säkert 31 år sen. Hade inte hört om dom innan, fören jag lärde känna min granne som bodde mitt i mot mig. Vi lärde känna varandra när vi väntade våra barn samtidigt. Fick smaka dom hos henne sen fick jag receptet. Och har bakad dom under åren, barnen och även gubbens gillar dom. Tänk vad man kan tänka på. Om en stund ska jag ge mig ut en sväng med hundarna.

 

Tisdagen den 13 mars 2012 kl. 13:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Gräsänkling

 

I dag vakande jag inte så tidigt skönt. Gubben har åkt till Avesta ett par dag på jobb kommer hem igen på torsdag. Så det är bra jag och sonen och vovvarna så klart. Varmt ute idag men det blåser. Mycket att lukta på för hundarna nu när all snö är borta. Det blir en långpromenad senare på eftermiddag. Ska köra vecko städning i badrummen. ska också baka Chokladrutor i långpanna det var längesen då blir sonen glad.I dag blir det korvstroganoff till middag.

 

Tisdagen den 13 mars 2012 kl. 09:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.