Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mätt och belåten

 

Då var det kväll igen. Mätt och belåten är man, känner mig lite ur gängorna som om det skull vara en infektion i kroppen. Eller kanske en allergi. Gubben är på väg han var en sväng förbi Coop på vägen hem. Har njutit ute idag till och med röjd en del på tomten och hägn ut sängläder för torkning. Tv kväll och ett skönt bad blir det snart. Nu ska jag gå och blocka undan efter middagen. Ha en fortsatt fin kväll.

 

Torsdagen den 15 mars 2012 kl. 18:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

utomhus dag

 

Vilket väder härligt har datorn fått flytta ut igen till altan med en kopp kaffe. 19 garde på min baksida och10i skuggan kan inte klaga idag. Jag och tjejerna tog en tur till ramsjön, satte oss där och bra njöt av stillheten och solen.

 

 

I morse när jag åt min frukost såg jag ett amerikanskt pratprogram på 7, där Donny Osmond var gäst det var så roligt att se. Sjunga kan han än och lik är han sig. Jag satt och tänkte tillbaka när han var min stora idol. I dag så ska jag köra en dammsugning genom huset och bädda rent i sängen våran. Gubben kommer hem idag från Avesta. I dag ska jag göra kålpudding så blir gubben lyckligt. Får se om jag kanske kör ett utomhuspass i skogen känns som det när det är så skönt ute.

Ha nu en toppen fin dag.

 

 

Torsdagen den 15 mars 2012 kl. 11:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.