Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Fredags lungt

 

Gubben ser på hockey så klar slut spel för hans älskade AIK. Själv sitter jag här ska bli lite tv så klar på 4 musikprogrammet jag följer. Har köpt lite gott att knapra på. Ska vara nyttig för i morgon ska jag på ett träningspass kl 10. Sen på eftermiddagen kommer barnbarn och son på middag. Något vi har som stående varannan veck när han är hos pappa.Barnbarn fick remiss till sös öron näsa hals för sitt näsblod. Så vi får se när han får komma ditt. Önskar alla en fortsatt fin fredags kväll.

 

Fredagen den 16 mars 2012 kl. 19:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Fylld baconlindad kycklingfilé (Gi) min middag

Detta bjöd jag på idag till  middag en av mina favoriträtter sen jag började med GI. Kommer att lägga in den på mina recept på .Om någon vill prova på.

 

 

Fyllda baconlindade kyklingfile 4 pers


Ingredienser
Kycklingfilé 800,0 gram
Bacon 140,0 gram
Philadelphiaost 200,0 gram
Ädelost 20,0 gram
Vitlök 1,0 klyfta
Persilja (finhackad) 2,0 msk


Salt & vitpeppar
Matfett till stekning 2,0 msk
Tillbehör:
Råris 0,5 dl
Sallatsblad
Rädisa
Tandpetare

 

Tillagning
1.Lägg philadelphiaosten i en skål och pressa ner vitlöken. Hacka persiljan och lägg i. Riv ädelosten och lägg ner. Rör om och krydda röran med salt och peppar.


2.Skär ett snitt längsmed kycklingfiléerna och fyll dem med röran. Svep varje fylld filé i bacon och fäst med en tandpetare.


3.Bryn de baconsvepta kycklingfiléerna i omgångar i het panna. Lägg tillbaka alla filéerna i samma panna och låt dem bli genomstekta på svag värme under lock. Det tar allra högst 10 minuter. Servera med tillbehören.

 

Fredagen den 16 mars 2012 kl. 18:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Var tog veckan vägen

 

Fredag igen veckorna bar springer i väg. I dag känner jag mig mycket bättre var nog tröttheten som hade ett grep. Efter en natts god sömn så är det ok igen. Ingen sol dag och betydligt kallare nu på morgonkvisten kände vi.

 

Morgonrundan avklarad, kaffe och lite slöa framför datorn innan jag ska i väg på fredags träningen vid 12 tiden. Annars har jag intet a anat inplanerat. Dom har lovat sol under dagen så då blir det en lång runda i skogen.

 

Har lagt Simon & ekrarna åt sidan just nu blir att läsa den sen under dag tid. Så jag har börjat med den andra boken betydligt lättare och intresant  att läsa. Du och jag farsan, av Cajsa Stina Åkerström. Så den får bli kvällsboken.

 

 

Fredagen den 16 mars 2012 kl. 10:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.