Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Musikens tecken

 

Det har gått i musikens tecken i kväll . Lyssnat på en del bra musik när jag suttit vid datorn. Sen blev det så ska det låta Molly och Danny var med bra sång och humor. Så lite skön sång från mig också, musik gör mig så glad något jag älskar.   Darin är en av min favoriter har fölt nonom sen idol och har all hans  skivor, vill gärna se honom live.

 

Från musik till vad vi har ätit dag det blev ett nytt recept för mig jag gillar att prova nya maträtter. Älgfärsbiffar med ost riktigt gott var det. Längtar lite till i morgon för träningen med musik. Ska nog också gå lite i affären se om jag hittar något roligt till mig. Nu när våren kommer så gillar jag att handla kläder det är mycket roligare när man inte behöver var på bylta.  Och sen jag har gått ner en del så är det ännu roligare med. kläder. Det blir fortsättnig på boken i kväll också.

 

Söndagen den 18 mars 2012 kl. 21:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En kille som jag gillar i musik väg

 

Söndagen den 18 mars 2012 kl. 21:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lugn söndag

I dag blev det sovmorgon och en studs framför tv i sängen Sen åt gubben och jag frukost. runt tio tiden så åkte vi till Stensjödal vit Tyresta nationalpark och gick slingan fornborgsslingan på 6 km. Rogivande och helt tyst var det vid vattnet där vi satt och njöt och körde lite aktiviteter med vovvarna.

 

 

 

 

Vi var där den delen av skogen som lev nerbränd. det ser ut som en kyrkogård för träd. Det blev tå timmar ute och en del bilder. Det var roligt att se bävrarnas bygg av sitt hus så stort det har blivit. Och vår forsen som lät högt och ljudligt. På vägen hem då möte vi en del människor så vi valde bra tid.

Väl hemma så smakade det gott med lunch och sen kaffe med glasstårta och jordgubbar. Gubben har åkt till radioklubben får årsmöte och jag ska ta det lugnt en tag framför datorn.

 

Bävrarnas bo

 

Söndagen den 18 mars 2012 kl. 13:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.