Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Käner mig piggare

Djuraffären fick besök där jag nu har handlat lite smått och gott till hundarna allt från lördagsgodis till märgben. Sen så hämtade vi lista till mellersta sonen för han behövde också påfyllning från ÖB, sista anhalten blev maxi och sen var det bar att hämta pizzorna.

 

 

En av min gulliga granar kom förbi för att låna sekatören skull beskär ett päronträd och jag fick en deodorant av henne. Efter maten blev det ett skönt bad och där läste jag i våran kommun tidning att vägglöss har invaderat allt fler hem låter inte trevligt så Anticimex har att gör.

 

Känner mig piggare nu på kvällen maten och badet, inget bra på tv som jag vill se så det får bli lite dator för mig och musik på datorn. Hopps nu på bättre väder i morgon så man kan var utomhus.

ha nu en forsat fin kväll

 

 

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 20:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Känner mig trött och slö

Dammsugit tre rum idag, och torkad ut kylen så nu är det bar att fylla på i morgon. Känner mig slö och trött idag vet inte varför så fick jag ett bra tips av en zoomin vän köpa färdig mat. Så vi får se vad det blir. Träningen ställer jag in idag. Vi tar en tur till Öb och djuraffären för att fylla på blad rengörings medel och hygienartiklar. Ser att solen försöker tittar fram det var inte kallt ut nu när vi var på eftermiddags rundan.

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 15:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

fem smutsiga små fingrar

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 10:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Snö och skogen

 

Här har det snöt och varit nollgradigt. Och så är det vårdagjämning känns inte riktigt så. Men dom har lovat bättre till i morgon så vi får se. Skogen idag så det blev fokuserat att ta bilder bra på vovvarna.

 

Min dag blir som alltid lite av varje, städning, dammsugning, träning och en studs prat bort i telefon. Efter en god natts sömn så känns all bättre idag och tack all för era stöd och support.


Önskar all en fin dag och hopp på att våren kommer snart tillbaks

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 10:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.