Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En dam med massor av sol

 

Vilken dag kan inte klaga. Vi var inte hemma fören halv åt tar tid att handla men jag har inte bortom. Dom här byxorna köpte jag i sport affären har kostat 400 men var nedsatt till 149 bra pris. Dom ska jag ha på mina power walking turer. Såg att dom hade fått in jätte fina vår jackor så det blir en tur till helgen för att köpa mig en. Sen gjorde man av med lite pengar på Willys men nu är alla förråden fyllda.

 

 Ska sätt mig och ser Kjelle Bergqvist mat resa och skratt lite. Ha en fortsatt fin kväll. Lotta slöar i soffan i data rummet.

 

Onsdagen den 21 mars 2012 kl. 21:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Känner mig på bra humör

 

Vaknade pigg och utvilad och att se solen stråla in genom fönstret gör en inte mindre lycklig.  Så efter frukosten så blev det en tidigare skocks runda redan innan halv nio var vi utanför dörren. Så vi har njutit och fotat. Väl hemma så fick hundarna var sitt märgben som dom nu knaprar på på gräsmaten. Själv har jag flyttat ut med datorn till altan och njuter av en kopp kaffe i solen.

 

 

I dag har jag lite att pyssla med hemma ska byta rent i all sängar  och har hängt ut täcken och kuddar på vädring. Torkvindan ska invigas idag så tvätten får hänga ute och torka. veckostädning av badrummen och sen ska jag plantera tomater, gurka och gul squash som ska få byta krukor.

 

 

Efter lunch tänkte jag ta en power gång  så kan man börja att köra lite utomhusträng med musik i lurarna det blir efter lunch. I dag blir det köttfärssås med pasta. Och efter middagen så ska vi åka och storhandla på Willys. Så ser min dag ut i stora hela.

ha nu en toppen fin dag och hopps solen lyser på er alla

 

 

Onsdagen den 21 mars 2012 kl. 10:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [15] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.