Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Etermidags kaffe på altan

Sitter ännu ut och nu är det andra koppen kaffe för dagen. Tog cykeln till centrum för att handla det som inte fann på Willys i går. Väl hemma så fick hundarna en omgång av tandborsten , kolklipp och lite annat. Funderar på att åka till centrumet vid vårta Coop när gubben kommer hem för dom har öppnat blomsterlandet. Behöver lite till tomten så kanske det finns bra priser och ska också köpa ett cykelpump.

 

Har tagit fram alla vår och sommarkläder från förrådet som nu hänger på vädring. Och packat ner till insamlingen allt som vi inte vill ha längre. Sonen började i går på sin praktik, en bit att resa varje morgon upp vid sextiden praktiken ligger i Kista. Tur att han inte har några problem med morgon trötthet.

 

Torsdagen den 22 mars 2012 kl. 14:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Åter en vacker morgon

 

I dag blev det en runda till naturstigen 4,73 km tog så sådär 11/2 tim med fotografering och lek. Det fans mycket att undersöka och lukta på för fröknarna. Gullan hon är så rolig när hon är ute i skogen. Då går hon sina egna väger i sin egen värd så man får ropa i bland så hon hänger med oss.

 

Datorn har fått flyta ut i dag också och en kopp kaffe sitter fint nu. Väntar på att sonen ska komma över en sväng så ska vi äta lunch i hop. Ska väl tvätt lite och hänga ut sen annars så är min dag lugn.
Till middag idag blir det en ny rätt att testa baconlinda laxfilé med rotsellerimos. Ska bli spände att testa.

 


Ha en fin dag

 

Torsdagen den 22 mars 2012 kl. 10:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.