Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma igen

Här har det farit full rulle mest hela dagen. Efter träningen och lunchen så fick hundarna sig en promenad och sen tog jag cykeln till Portal 64 ett centrum vid Coop. Där tog jag mig en kaffe latte och tittade på folk. Sen så var jag inne på intersport för att se om dom hade en träningsjack för utomhus, hittade n som var nedsatt till 200. Så nu kan jag köra min power gång. Sen blev det en butik som heter in & fin där köpte jag en ny b röd korg och en annan rolig sak för att koka ägg. Man lägger den tillsamman med äggen och när den ändrar färg är äggen klar ska testa i morgon till frukosten.

 

Brödkorgen

 

Gubben hade sökt mig och jag ringde till honom då visade det sig att han var också på Coop så han kom till mig och vi handlade klar sen tog han alla varor, jag  åkte cykeln hem och han bilen. kväll så grillade vi på grillen kotletter gubben och sonen fick pommes jag gjorde mig en sallad med suger snaps, gurka, paprika, bladspenat, rucola, nöter och melon och en egne dressing som är gjord på senap, vitvinsvinäger, rapsolja, vispgrädde och salt och peppar. Det var väldigt gott. I kväll så blir det två goda ostar och lite kex.

 

Fredagen den 23 mars 2012 kl. 18:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Fredag

 

God morgon alla blogg vänner. Solen lyser idag också lite kyligare var det på morgon rundan som idag blev en kortare. Ska på tränings pass vid 12 tiden. En maskin har jag satt på. Får se vad jag gör med dagen inget inplanerat men kanske en tur till centrumet. Köpte i går nya hårvårdsprodukter som ska var bra av bra märke. Både schampo och när man fönar.

 

Fredagen den 23 mars 2012 kl. 09:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.