Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

utflyckt med gott hem

I dag blev det utflykt till Gålö torts att solen uteblev. Så var det rätt varmt ändå. Vi gick först på utsidan av vatten sen insidan. På utsidan så kom det ett gäng svanar så jag passade på att fota dom är inte rädda av sig. Lotta stod och spanade in dom på klippan, hon kom nog för nära för den började att fräsa hon stod kvar. Hon undrade nog vad det var för konstigt ljud.

 

Det var mycket folk som var och fiskade på insidan var all is borta då passade dom på vet inte vad det är för fisk nu som man fiskar. Det blev en skön tur i all fall med både svanar, änder och gäss i massor.

 

 

På vägen hem så stannade vi till vid trädgård och handelsboden. Som hade vår öppnat i går. Där köper vi all våra växter toppen bra kvalitet. Så i dag så blev det Värmdös must av svenska äpplen helt utan tillsatser på 3 l kartong lite som bagen box, gjort av äpplen från Ingrid Marie det var toppen god. Sen köpte vi varsin strut med handgjorda tryffel en var med chili och rullad i kakao och en var med passionsfrukt rullad i apelsinchoklad det blev en chili tryffel till kaffet så goda. Äta med andakt.

 

 

Gubben har åkt till äldsta sonen för han behöver storhandla. Gubbe ska kolla in virke till altan och tak till sovrummet som ska bytas. Själv ska jag njuta av kaffet och sen sätt i gång med baka, bullar och surdegs frallor. I dag ska jag bjuda på ugnsbakad limekyckling .

Ha nu en forsat fin lördag

 

 

Lördagen den 24 mars 2012 kl. 13:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.