Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tiden går

Gubben är klar med all till och med målat så ser det ut nu. Jag har satt en surdeg som ska stå några timmar och gjort i ordning korvstroganoff så att all kan äta när dom vill. Gubben ska på bowling sonen n kommer hem sent nu när han har praktik i kista och jag ska på träning. Tog en cykeltur till centrum för att fylla på grönsakerna. Fick idag med posten att dom tagit i mot remiss handkirurgiska kliniken när vet man inte. Den som lever får se.

 

Måndagen den 26 mars 2012 kl. 15:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Varmare idag

Trollsjön på vårat landställe Tyresö

Längtar dit att få sitt och bara var med en kopp kaffe. Men det får duga med en kopp här hemma just nu. Skönt väder idag skogsrundan har vi gjort. Gubben är ledig så han håller på att fixa med ny panel på altan.

Träning på friskis i kväll, men nu ska jag plocka lite här hemma som det alltid behövs och till middag blir det korvstroganoff. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Ha nu en fin måndag

 

 

Måndagen den 26 mars 2012 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.