Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Onsdagslax med gyllene osttäcke

God kväll middagen blev super god och enkle att göra.

så här delar jag med mig av recptet om någon vill prova.

Lägg tomater, bönor jag anväde haricots verts i stället. och bladspenat i en form. lägg i laxen, bred på grateng cremen peppar och salta och strö över pumpafrön. Gratinera i ungnen på 200 grader i 20 min. Sen får man välja vad man vill ha till vi valde råstekt potatis i ugn till gubben och son och jag valde couscous mix smak av chili, aprikoser, gojibär, vitlök och solroskärnor . Mägder får man avgöra själv jag gjorde för tre personert.

 

 

Har också gjort marmors glas som jag ska bjuda på i morgon då son och barnbarn kommer på middag.

 

Lördagen den 31 mars 2012 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Mittimellan

Vinter eller vår något mitt i mellan idag här värker det ner snö sen tidigt i morse. Eftersom jag har friskis träning redan vid tio tiden så var jag upp tidigt. Vill gärna ha frukost i mig och hinnan smälta maten. Såg att snön vräkte ner tänkt, roligt att cykla men det funkade bra. Och det var många morgon pigga som trotsade vädret.

 

Efter dusch och lunch så såg jag på nya programmet AT läkarna som jag selat in. Väldigt bra program kommer jag att följa. Gubbe åkte i väg i snöovädret med hundarna till Gålö. Jag trotsar vädret och vi åker till Maxi. till middag blir det lax med gyllene osttäcke recept från buffé på den nya produkten gratäng crème. Får se om det är gott.

Får dröm om att våren snar är tillbaka

 

Lördagen den 31 mars 2012 kl. 13:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.