Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nöjd med dagen

Känner mig nöjd med dagen, dammsög hela huset och sen torkade jag alla golven. Sängarna blev ny bytta i också. I dag så var det skönare ute lite varmare än i går solen sken och det gör mig piggare och gladare. Ett pass på friskis blev det också. Middagen var färdig när jag kom hem. Så jag hoppade in i duschen sen åt jag en sen middag. I kväll lär jag somna ovaggad.

 

Tisdagen den 3 april 2012 kl. 19:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Sol och vindstilla

 

I dag så vaknade jag pigg i kroppen skönt. Vet att jag hade tre tuffa dagar efter varandra så kroppen sa i får,  lite vila och jag är tillbaka. Jag och hundarna tog en skön lång promenad till svartsjön för att se hur gässen och änderna hade det. Hade med oss lite bröd. Men dom låg och tryckte mitt ute där det inte hade blivit is så ingen mat och inga foto på dom idag.

Det blev 11/2 i dag riktigt skönt ute ingen iskall blåst och en sol så vi njöt av det vackra vädret. Hopps nu att det går åt rätt håll. Smakade gott med en kopp kaffe efter turen. Ska göra lite nytt hemma och sen cykla till centrum för att handla lite. Gubben har varit ner och tagit en massa prover för sin utredning så får vi se vad det säger. Han blev glad i går när deklarationen kom han får också en del pengar till baka. Till påsk  så ska vi köpa reglar och nya taket och led spottar som vi ska ha framför stora skjutdörrarna. Först ska det gamla späntaket bort kommer att fota under tiden.

Ha nu en fin dag

 

Tisdagen den 3 april 2012 kl. 10:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.