Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då har jag hittat hit

Då hittade man hit igen har varit en skön dag och mycket frisk luft. Bara att kunna hänga ut tvätten och den blev torr det är toppen. Nu hopps vi på mera sådant väder. Badrummen doftar gott och har fått nya handdukar och nya duschdraperier. Gubben kom hem lite tidigare så vi åkte till city gross för att handla lammstek som jag ska ha på freda då barnen kommer. Tänkte bjuda på potatisgratäng och rödvinssås. Och till kaffet Citroncheesecake med passionsfrukt.

Till middagen blev det Köttfärsgratäng med zucchini och en sallad. Gubbe är på möte och jag ska slöa framför tv ska se Kjell Bergkvist matresa och arga snickaren.
Ha en trevlig kväll.

 

Onsdagen den 4 april 2012 kl. 19:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

Ännu en solig dag

Åter en härlig dag med sol, i dag blev det en tur till ramsjön två timmar har vi njutit av tystnade och fågelsång vid sjön. Det är så härligt känns i hela magen att jag mår bra och är i nuet just då. Två riktigt trötta hund som sover gott. Vi klättrade upp på berg högt så vi kom till andra sidan nu har jag mysiga fikar och bad ställen till våren/ sommaren.

Massor av and par och dopingpar såg vi nästa gång blir det bröd till dom. En stor kopp kaffe sen ska jag fortsätt att städa badrummen ska göras i ordning och hänga ut tvätt också. Är på toppen humör med solen gör det med mig. Så ser min dag ut sen får vi se vad som händer sen.

Ha en fin dag och hopps solen  lyser på er.

Här njöt vi idag av morgonen

 

Onsdagen den 4 april 2012 kl. 11:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.