Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kväll igen

 

Åter kväll dagarna går så fort. Skönt har det varit hopps nu att det snar går åt rätt håll. Gubben har jobbat bra  med taket, reglat sen ska ny el dras i rör för led spottar som också är inköpta. I morgon blir det reglar åt andra hållet. Nu så blir det vil för gubben resten av kvällen.

Spänntaket nedrivet

 

Reglat åt ena hållet

 

Söndagen den 8 april 2012 kl. 19:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Riktig skön påskadag

 

Här vaknade man tidigt fats man inte behöver solen sken in, så jag klev upp bara jag var  vaken son och gubbe susade så gått. Åt frukost vid tv och tittate  på Nils Holgersson, del 1 av 2 så att del två kommer i dag så den ska jag se.Sen tog jag hundarna till skogen. Gubben har rivit spänn taket , tänk vad man kan hitta under ett sådan takt. Har suttit där sen huset byggdes 1974. Kommer  att sätt in lite bilder under byggets gång.

 

I dag tänkte jag göra egen pizza till middag, det var länge sen. I går så jag Leva låta dö med Roger Moore det var många år jag såg en Bond film sista jag såg var med Pierce Brosnan. Det var riktig roligt att sen filmen får 1973. Dagens Bondfilmer gillar jag inte. Min favoriter är just Roger Moore & Brosnan. Såg att dom hade en dokumentär på Queen som jag spelad in dom gillar jag. Dom håller än. Nu ska jag hjälpa gubbe så vi får ett tak snart.

 

Söndagen den 8 april 2012 kl. 11:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.