Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har det jobbats på

 

Här har det jobbats på, gubben med taket och jag har bakat bullar och lagat mat. Sen ska allt också ställas i ordning när man har stökat i köket.
Mätt och belåten är man kaffe med nybakt bulle var inte dumt. Lite tv kväll blir det och ett skönt bad ska jag också unna mig. Jag tar sista rundan i dag med hundarna för gubben tog 17 tiden så han får jobba vidare med taket.

 

Måndagen den 9 april 2012 kl. 17:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Sissta dagen på påsken

I dag blev det en tur till Gålö för att njuta av solen och fina vädret. Det blåste en del på utsidan. Men det var rätt ok i solen. Vågorna slog en del in på stranden. Tyvärr så var det inga svanar där idag. Sen så gick vi över till insidan som var betydligt mer vindstilla.

 

Här är  det på utsidan

 

Passade på att mata änderna fans en del par och även gäss par. Det blev två timmar ute och jag njöt av solen och att få fota den vackra naturen. Blåsippan ut i baken står niger och säger att nu är det vår.

 

Vad lyckligt lottad man är att ha naturen så in på sig och att få njuta av den. Det blev en tur också till vår trädgårds handel på vägen hem. Dom  är så gulliga dom som äger stället. Klar vi skull ha äppelmust den är så god ett nytt äpple sort blev det idag. Köpte sättpotatis också amandine heter den så nu ligger den på äggkartonger och ska få lite rötter.

 

Gubben har åkt och köpt lite mera reglar och jag ska sätt igång och baka kanel bullar. I dag blir det älgbiffar till middag. I morgon börjar vardagen igen med träning och all annat som ska göras. Njut nu av sistas påsk dagen.

 

 

Måndagen den 9 april 2012 kl. 14:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.