Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls prat

 

Dagen har gått fort tycker jag kanske för att det har varit full fart här. Dammsugning och torkat golv ett badrum städat och några maskiner tvätt. Tog långrundan på eftermiddagen det blev en tur runt sjön idag också 11/2 ungefär. Änderna var lågt ute idag så det blev inge foton eller matning för dom. Fotade mina vackra flickor i stället.

 

Gubben kom hem tidigare för han hade besiktigat bilen som gick igen utan problem. Vore konstigt annars servad och relativ ny bil. Han har tagit ledigt i morgon så han kan göra klar taket. Var gott med lapskojs och rödbetor. I kväll blir det Härliga Kjells matresa.

 

Onsdagen den 11 april 2012 kl. 19:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Onsdag

 

I natt har jag sovit gott låg kvar till åtta. Sen  frukost som varade 1 timme. Sen tog jag och hundarna en morgon rundan den långa rundan tar vi senare. I dag är det städ dag och tvätt. Har tänkt att göra lapskojs till middag fick tipset här inne.

Återkommer senare när man är klar med dagens städning

Ha en fin onsdag.


 

Onsdagen den 11 april 2012 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.