Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En bit på väg med taket

En bit på väg med taket


Det blir inte färdigt i dag, en bit har han kommit har varit lite strul på vägen. Men nu så vet han hur det fungerar. Så vi hopps på att det blir klar till i morgon. Jag har haft mitt träningspass och varit ute med hudar. Inget väder att gilla idag. Hämtat paket och varit på Coop och handlat.


En av tavlorna jag köpt som ska sitta i köket, sonens sängkläder och två kudde fodral . Nu väntar jag bara på gardinerna. I dag så bjöd jag familjen på bacon inlindat kycklingfilé. Got var det nu blir det tv kväll för mig och gubben.

 

Fredagen den 13 april 2012 kl. 18:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Gubben jobbar på

 

Gubben jobbar på med taket, kortare morgonrundan som alltid träningsdag för mig.Då fixar gubben lunch tills jag kommer hem toppen. Ingen regn ännu gråmulet, vi får väl se när riktiga våren kommer med lite värme också. Tills dess få vi nöja oss med det vi har. Ska bädda ren i sängarna idag annars har jag inte något inplanerat skönt.

 

Fredagen den 13 april 2012 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.