Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite nytta

Tavlorna på plats och här har det städats och strukit gardiner till vardagsrummen och dammsugit kök och vardagsrummet. Känner mig dukitg i dag. Gubben jobbar på med taket.

 

Har satt upp vår gardinerna behövs när snön ligger vit ute. Solen skiner nu så det blir jag som tar hundarna så gubbe kan jobb vidare i dag blir det tacks gott. Älsta sonen ringde han och min bror har varit i Tyskland för att handla. Så nu ska vi få både öl och vin bra till grill dagarna när det äntligen blir varmt snart får vi hoppas.

 

Lördagen den 14 april 2012 kl. 15:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Vinter igen

Utanför mitt altan fönster

Ja april kan med råger i dag. Det värker ner och är inte roligt ut just nu. Var tog våren vägen. Kunde inte ta min cykel till träningen i morse för allt snö så det var bar att gilla läget och gå. Tog 40 min för all jobbigt snö. Inte plogat heller när jag gick. Vi var en del tappar själar som kom fram och fick oss ett svettigt pass.

 

 

Gubben åkte en sväng med hudarna i morse till Gålö och sen till maxi för att handla. dom sålde ut gummistövlar som hade kostat 300 för 99. Så han sms frågade om han skull köpa. Så det blev et par gröna med reflex passade toppen. jag har ett par innan men dom är fodrade med päls inget jag vill ha under varma perioder. Gubben har åkt en sväng till mellersta sonen med en film jag har laddat ner Tintin. Tänkte lada ner Simon och ekrarna se om det är något jag gillar. Jag har förberett så att han kan fortsätta med taket.

Önskar all en bra lördag torts snövädret

 

Lördagen den 14 april 2012 kl. 12:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.