Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vem är jag 


 

Vem  är jag jo jag är Theresia som kallas Tessan och är en 50 plusare.

Är utbildad barnskötare som jag har jobbat med i många år, har också provat på lite annat när det gäller jobb. År 93 bestämd jag mig för att plugga det blev först på komvux där jag läste in lite olika ämnen. Sen 97 började jag på folkhögskolan där jag pluggade i 3 år gymnasiekomitens . Meningen var att jag skull jobba med något helt annat. Då hände det del jobbiga saker i mitt liv som gjorde att jag gick in i vägen. I samband med det så gjorde jag en utredning på ST:Görans sjukhus smärtkliniken för att konstatera att jag hade fibro. Det var en lång utredning och sen blev det smärtskolan.
Efter smärtskolan så fick jag gå på rehab för att se om jag klarade av att gå ut i arbetslivet, vilket det konstaterad att jag inte kunde så jag har så kallad sjukbidrag på obestämd tid.

 

Djur har alltid funnits i mitt liv men inte fören jag inte kunde jobba längre så skaffade jag mig två Shetlad sheedog flickor som är födda 2002
Jag har haft allt i från fiskar till hundar. Jag älskar att var ute i naturen
och vid havet, Försöker också att håll i gång med träning både på Friskis/Svettis och lite jogging under sommar halvåret.

 

Vi bor utanför Stockholm, en förort som heter Haninge där vi bor i ett radhusområden sen 2000. Vi har naturen runt husknyten det gillar jag som vill var ute mycket. Lugnt och inbot område. Jag träffade min man när jag var 25 år han var 21 år , via gemensam vänner och tycke uppstod. Så vi har varit tillsammans sen 83 och gifta sen 87 åren går men kärleken består. Vi har tre underbara ungar vuxna söner.Som alla har egna liv och har flyttat hemifrån. Farmor blev jag för snart 7 år sen till värdens bästa William.


 

Lite kuriosa om mig:

Jag är 169 i strumplästerna, född i skorpionenstecken. Det stämmer bra in på mig.

Temperamentsfull, Är väldigt ärlig både när det gäller bra och mindre bra. Vill inte stå i centrum, är mer avvaktade innan jag känner människor. Jag gillar att ha kontroll, är en hönsmamma när det gäller mina barn .

 

 

Saker jag tycker om, att ströva i naturen med hundar och kamera älskar att fota. Ensamhet, lugn och ro att gå ut och äta en god bit mat, att resa uppleva saker, Inredning att gör om hemma, att pyssla i trädgården läsa en bra bok. Ett gott vin med goda vänner , choklad om det är hög halt kakao. Att bara var.Att var farmor och inte mist musik och dans. Matlaglig och bak helst nya recept är något som jag gillar.

Personer jag har väldigt kära är mitt barnbarn , mina söner, mina älskade hundar och min underbar bästa vän gubben min.

Vad avskyr jag: Stress,tidiga mornar, höga ljud, elaka människor, oärliga människor, getingar och små kryp, rörigt dom som är dumma mot djur och barn och orättvisor.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.