Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Gullan smeknamn bullen

 

När dina steg har tysnat

Finns ändå ekot kvar

När dina ögon slocknat

Vi alla minnen har

Vi sparar dem i varat hjärta

Ta fam den då och då

Så kommer du för alltid

Att vara här änndå 

 

Nu ska jag beträtt lite om mig, Jag döptes till Sunni-Hill`S Golden Glitter men kallas Gulla även smeknamn pussgurka och pralinen. Föddes 2002-08-08 hos min uppfödare Piia Gustvall i Åkersberga i Stockholm.En tidig vår dag i början av mars ringde min blivande matte, Hon ville ha en flicka men inte en valp. Då sa min uppfödare att hon hade en söt flicka och det var jag Gullan. Min tilltänkta matte och husse skulle komma och hälsa på mig. Det var så spände. Vi var i ett stort rum som min uppfödare hade som besöks rum. Matte och husse satt på golvet och väntade att jag skulle komma fram. Jag var väldigt blyg och försiktig. Men dom hade godis och det tycker jag om. Så småningom gick jag fram till min nya matte hon fick en stor blöt puss, Jag älskade henne på en gång.

 

 

Vi var 5 syskon varav 3 flickor och två pojkar. Fyra av oss bor i Stockholm & en i Uppsala.Hon brukar berätta för alla hon känner att för henne var det kärlek vid första ögonkastet. Efter en timme skulle de åka hem. Matte och husse ville gärna ha mig. Men de fick vänta med att hämta mig efter jag varit hos doktorn. För vi hundar måste besiktigas innan vi får åka hem till våra nya mattar & hussar.Jag vet att matte längtade så efter mig. En vecka senare fick de komma och hämta mig och skriva papper på att jag var deras. Jag fick åka bil och sitta i mattes knä hela vägen hem. Jag kände mig trygg och lycklig i mitt hjärta. Jag var 7 mån & 21 dagar när jag flyttad. Den 8 augusti blir jag 7 år. Jag är fortfarande en försiktig tjej mot människor jag inte känner.

 

Men älskar min familj över allt på denna jord. Min personlighet, jag gillar fart och fläkt, matte säger att jag är en riktig pussgurka. Tycker om att ligg i knäet och att sova bredvid matte på hennes huvudkudde. Älskar märgben och mattes hemma gjorda godis. Jag gillar att söka med min nos, matte säger att jag är så lätt lärd.

Jag älskar min storasyster vi har jätte roligt tillsammans
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.