Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                


 

Lotta på  bråkmakar gatan

 

 

 

 

När dina steg har tysnat

Finns ändå ekot kvar

När dina ögon slocknat

Vi alla minnen har

Vi sparar dem i varat hjärta

Ta fam den då och då

Så kommer du för alltid

Att vara här änndå 


Jag döptes till Bewelys Endless Love men kallas Lotta.

Har också smeknamn Lotta på bråkmakare gatan. Jag föddes hos min uppfödare Barbro Karlsson i Järfälla 2002-03-02. Jag skulle bli foderhund till en ny matte. Då ringde min uppfödare och hörde med min nya matte om hon ville vara fodervärd åt mig. Och det ville hon gärna. Så den 22/1-2004 fick jag flytt till min nya matte och husse. Då var jag ett år och tio mån. Det var spännande att flyta hemifrån till ett nytt hem. Jag fick en lille syster som var blyg, jag till hör inte den blyga typen. Meningen med att var hel foderhund var att jag skulle ha bebisar. Det var blandade känslor från mig. Jag vill bara leka och vara fri. Men när jag fyllde 2 var det dags för mig att träffa min fästman.

 

 

Sen fick jag komma hem igen, nu väntade all med spänning om det låg några bebisar i min mage. Två veckor innan jag skulle ha mina valpar fick jag åka hem till min uppfödare, för jag skulle bo där ett tag. Min matte längtade efter mig. Men kom ofta och hälsade på. Det tyckte jag var roligt. Jag fick två pojkar som döptes till Eddie & Kelzo. Jag var inte så intresserad att vara mamma på heltid så jag hade en hjälp mamma som heter Pärlan. Jag vill ut och leka. Så när mina söner var 7 veckor gamla fick jag äntligen åka hem till min matte och bar ha kul. Meningen var att jag skulle ha fler bebisar längre fram, men, det blev inte så. För mina Så den 15/1-05 skrev min matt och min uppfödare papper på att matte äger mig. Jag tyckte det var skönt att inte behöva ha mer valpar.

söner blev så stora så min uppfödare vågade inte göra ett försök till.

 

Jag gillar mat i alla former och smaker om jag får bestämma . Ligger gärna i köket när matte lagar mat. Bollar är det roligaste jag vet, när matte kastar på våra promenader då är livet härligt. Att bli klappad det finns inget skönare helst hela tiden om jag får bestämma. Den som jag gillar bäst i min flock så är det matte, jag följer henne som en skugga. Jag älskar också min lille syster

 

 

 

 

 

 

 

.